Dieper-Zicht sloep en zeilboot huren

sloep verhuur Kagerplassen zeilboot huren Kaag

 

Adres: Botenverhuur Dieper-Zicht
Julianalaan 44  2159 LC Kaag
Telefoon: 0252-544244  of  06-26058816
Mail: info@zeilboot-verhuur.nl
Geopend 7 dagen per week 9.00 tot 21.00.

Welkom bij Botenverhuur Dieper-Zicht. Wij ontvangen u graag in onze moderne haven gelegen op Kaag eiland vanwaar u rechtstreeks de Kagerplassen op zeilt. Kaag eiland bevind zich op een steenworp afstand tussen Amsterdam, Leiden en Den Haag midden in het Groene Hart van Nederland.

U vaart bij ons in nieuwe of bijna nieuwe sloepen van zeer populaire merken als merken: Antaris sloepen, Waterspoor sloepen, Piet Heijn sloepen en Seafury sloepen.
Onze zeilboten zijn van de bekende merken Valk zeilboten, Geuzenvalk zeilboten en BM16m2 zeilboten.

Kortom de perfecte locatie om een sloep, zeilboot, kano of motorboot te huren en te varen op de Kaag te Kagerplassen, Leiden en omgeving.

Een ideaal begin van een geweldige dag op het water bij de Kagerplassen. De vaargebieden zijn onder andere Kagerplassen, Braassemermeer, Westeinderplassen, Leiden en diverse kleine dorpjes in de omgeving. Wij hebben indien gewenst diverse uitgebreide vaarroutes gratis te leen. U vindt in ons vaargebied natuur, dorpjes, molens of stad.

Ook voor gezinnen met kinderen bent u bij ons aan het goede adres. Naast ons bevind zich een heerlijke speeltuin de `Kagerwerf`waar u na of voor het varen even lekker de kinderen kunt laten spelen. Er zijn diverse speeltoestellen en picknick tafels in de ruime speeltuin.
Wij zien u graag bij onze haven voor de verhuur van een boot of ter informatie.

Voor reserveringen kunt u mailen, bellen of ons reservering aanvraag formulier invullen.