Motorboot huren

sloep verhuur Kagerplassen zeilboot huren Kaag

Wij hebben diverse soorten motorboten. Alle motorboten hebben een buitenboord motor.

De luxe motorboten zijn geschikt voor 6 personen en hebben een buitenboord motor (geen stuur), kap en kussens. Onze motorboten hebben een ruime en hoge zit en voldoende opbergvakken voor uw spullen. De kap kan omhoog en open geritst worden zodat u beschutting tegen de zon heeft waar wel een briesje onderdoor kan komen en de kap kan volledig plat gelegd worden.
Reserveren luxe motorboten is alleen mogelijk voor hele dagen of halve dagen. (Voor losse uren kunt u alleen langskomen om te kijken wat er beschikbaar is.)
motorboot huur

Grote en kleine Motorboten:
Wilt u een dag heerlijk genieten in een simpele motorboot? Dan liggen onze motorboten voor u klaar. Wij beschikken over ruime motorboten met buitenboord motor waar 5 tot 6 personen in passen en over zeer grote motorboten waar 7 tot 8 personen in passen. Onze motorboten hebben een ruime en hoge zit en voldoende opbergvakken voor uw spullen. De motorboten zijn zonder kussens, deze kunt u eventueel zelf meebrengen.


Motorboot groot 8 persoons en ernaast een foto van de motorboot klein 6 persoons

Reserveringen motorboten maken wij alleen  voor dag huur en als u de boot voor 10.30 afhaalt. Voor tijdstippen later op de dag kunt u uitsluitend bij ons langskomen. U kunt dit niet reserveren.
Boten voor losse uren varen af en aan. Borg een geldig legitimatie bewijs.

U kunt bij ons bij de boothuur een waterkaart van de Kagerplassen en Leiden gratis lenen.
Voor grote groepen mensen kunt u met verschillende motorboten een heerlijke dag genieten en er eventueel (op reservering en voor meerprijs) nog wat puzzel plezier aan toe voegen. Vraag naar de mogelijkheden.