Contact en route Botenverhuur Dieper-Zicht

Corona maatregelen:

 • Houd 1,5 meter afstand van iedereen, ook op de steigers. De steiger alleen kort betreden voor in en uitstappen van de door u gehuurde boot. Houd u aan de Corona maatregelen.
 • Max. aantal personen per boot beperkt i.v.m. onderling 1,5 meter afstand houden.
 • Max. 1 persoon meld zich bij onze receptie.
 • Het is niet toegestaan te wachten op mensen in de haven. Kom op de gereserveerde tijd en tegelijk met uw vaar gezelschap dat binnen de maatregelen is toegestaan naar de haven.
 • U kunt een reservering plaatsen op een vaste tijd zodat wij er voor kunnen zorgen dat er niet te veel mensen te gelijk komen. De huurder is zelf volledig verantwoordelijk voor het naleven van de corona regels.
 • Let op: Buiten de eigen woning geldt dat maximaal 2 personen in groepsverband ergens heen mogen gaan of iets mogen ondernemen. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee.
  Dit geldt voor alle voor publiek toegankelijke plaatsen, binnen en buiten. Dat wil zeggen: op alle openbare plaatsen en in de buitenlucht.
  Er geldt een uitzondering voor mensen die op 1 adres wonen.
 • Zeilen: u moet zelfstandig kunnen optuigen en zeilen, wij kunnen u er helaas niet mee helpen omdat het niet mogelijk is om dan de afstand te bewaren. Na afloop brengt u de boot terug op zijn plek en ruimt de zeilen weer op (nacht klaar maken)
 • Borg bij sloep en motorboot huur: Brengt u zelf een kopie van uw legitimatie bewijs mee. Wij zijn niet in de mogelijkheid kopieën te maken.
 • Uitgebreide toelichting voor de Corona maatregelen en het toegestane aantal personen aan boord vind u via deze link.
 • Wij volgen de regels van het RIVM voor uw en onze veiligheid.
  Dank voor uw mede werking.

U vind ons op Kaag eiland (met de pont bereikbaar 24/7 vanaf Buitenkaag). Kaag is een eiland in de Kagerplassen midden in de Randstad, vlakbij Amsterdam en Leiden.
Zodra u op het eiland komt krijgt u direct dat typische vakantiegevoel. U kunt met de auto overvaren of te voet over gaan en een mooie korte wandeling maken voordat u bij Botenverhuur Dieper-Zicht aankomt.Wij bevinden ons na de pont rechtsaf te zijn gereden, 750 meter rechtdoor. Bij de eerste kruising rechts vind u onze brug en ons bedrijf. Onze haven heeft een ideale ligging op Kaag. U vaart direct rechtstreeks de Kagerplassen op zonder te peddelen. In de haven beschikken wij over een grote op- en aftuig-steiger die rechtstreeks via onze kade bereikbaar is.

Adres:
Botenverhuur Dieper-Zicht
Julianalaan 44  2159 LC Kaag (route onderaan pagina)
Telefoon nummer: 0252 544244 of 06 26058816 tussen 9.00 en 21.00.
Mail:info@zeilboot-verhuur.nl


Reserveringen: U kunt telefonisch of per mail reserveren. Wilt u een reservering plaatsen of bevestigen via de mail dan hebben wij uw adres en telefoon gegevens nodig. Zonder deze gegevens kunnen wij geen reservering plaatsen of reservering bevestigen. Wij plaatsen geen optie`s.
Reservering plaatsen

Annuleren van reserveringen:
kosteloos tot 24 uur voor de reservering datum.
Let op: Voor groepen die meerdere boten tegelijk huren en weekend en feestdagen geldt een annulering termijn van 48 uur voor de reservering datum. Indien u een reservering plaatst met schipper of op locatie brengen/halen geld een annulering termijn van uiterlijk 3 dagen voor de reservering i.v.m. regelen van personeel/schipper.
Annuleringen uitsluitend telefonisch en tijdens openingstijden.
(Het is niet mogelijk te reserveren of annuleren via sms, Whats app of voicemail)

Huurprijzen U kunt bij ons met pin of contant betalen. Prijswijzigingen onder voorbehoud. Rabobank rekening nummer 301103259 t.n.v. Dieper-Zicht

Route:
Vanuit Amsterdam: Volg de A 4 richting Den Haag en neem de afslag A 44 Wassenaar/Den Haag
 neem afslag Kaag(dorp). Aan het einde van de afrit slaat u linksaf.
 Volg deze weg (Hoofdvaart) tot u niet verder rechtdoor kunt.
Aan het eind van de Hoofdvaart linksaf. Na 50 meter ziet u rechts de pont bij Buitenkaag. Neem de pont(24/7). U gaat rechtsom de pont af (Julianalaan) en volgt deze slingerweg tot u bij een Y-splitsing komt.
 Bij deze splitsing zitten wij meteen rechts(nummer 44).U ziet vanaf de kruising onze voetgangersbrug rechts al liggen. 
Welkom bij Dieper-Zicht.

Vanuit Den Haag : Volg de A 44 richting Amsterdam en neem afslag Kaag(dorp). 
Aan het einde van de afrit slaat u rechtsaf.
Volg deze weg (Hoofdvaart) tot u niet verder rechtdoor kunt.
 Aan het eind van de Hoofdvaart linksaf. Na 50 meter ziet u rechts de pont bij Buitenkaag. Neem de pont(24/7). U gaat rechtsom de pont af (Julianalaan) en volgt deze slingerweg tot u bij een Y-splitsing komt.
 Bij deze splitsing zitten wij meteen rechts (nummer 44). U ziet vanaf de kruising onze voetgangersbrug rechts al liggen. 
Welkom bij Dieper-Zicht.

Openbaar vervoer bus :  Vanaf station Hoofddorp neemt u bus 164 richting Oegstgeest.U stapt uit bij halte Buitenkaag (bij de pont)
U gaat te voet de pont over. 
Dan volgt u de Julianalaan (rechts om)tot u bij een Y-splitsing komt.U vind ons rechts van deze splitsing. Als u de borden Dieper-Zicht volgt komt u vanzelf bij ons.

Trein: Het is ook mogelijk om via het treinstation Sassenheim te reizen.

Reacties zijn gesloten.